Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masa extensibila si transformabila Ares Mega
Brand
Ares Mega
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masa extensibila si transformabila Ares Mega este extraordinara: o masuta de cafea care se transforma intr-un gigant, fara a pierde macar un minimum de stabilitate. Regina meselor transformabile este capabila sa gazduiasca pana la maxim 14 persoane. Toate acestea sunt argumente esentiale pentru cei care doresc sa gazduiasca un pranz sau o cina importanta. Ares Mega este transformabila prin excelenta, avand un picior central reglabil in inaltime, mecanism telescopic de extindere si picioare suplimentare, retractabile, mascate in tablie.
Masa extensibila si transformabila Ares Mega se transforma dintr-o masuta de cafea intr-o incapatoare masa de sufragerie. Ea are structura centrala din otel si mecanismul de ridicare cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 41 cm la 76 cm. Tablia poate fi din melamina, furniruita, din lemn sau efect mortar. Are patru extensii din acelasi material, care se aliniaza la planul tabliei, din care 2 pot fi gazduite sub tablie. Picioare rabatabile, mascate in tablie. Roti autopivotante mascate in piciorul central.
Designul si productia acestei mese apartine firmei Altacom, firma de top in domeniul meselor transformabile si extensibile. Puteti viziona cateva filmulete despre manevrabilitatea acestor mese aici. Daca doriti sa alegeti si scaune pentru aceasta masa, puteti incerca sa le gasiti aici.
Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M01 inox la baza si E04 efect mortar metalli vissuti nichel pentru tablie.
Mai multe puteti afla accesand www.mobiliani.ro
Din Gura in Gura