Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masa extensibila si transformabila Levante
Brand
Levante
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masa extensibila si transformabila Levante este o masa transformabila care integreaza unicitatea structurii metalice cu soliditatea tabliei de grosime mare. In varianta prezentata tablia este propusa in stejar masiv, o conceptie care armonizeaza modernitatea si functionalitatea. Acest lucru este posibil fara a renunta la ceea ce este natural si este indragit de amatorii de frumos. Absolut perfecta pentru orice sufragerie, frumoasa si discreta ca masuta de cafea, incapatoare ca masa de sufragerie.
Masa extensibila si transformabila Levante, etalon de frumusete, se transforma dintr-o masuta de cafea intr-o incantatoare masa de sufragerie. Ea are baza din metal si mecanismul de ridicare cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 36 cm la 75 cm. Tablia poate fi din melamina, furniruita, din lemn sau efect mortar.  Masuta se extinde foarte usor prin extensii de cate 50 cm, care se pot depozita sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa. Roti pentru a facilita deplasarea longitudinala mascate in picioarele de sprijin.
Designul si productia acestei mese apartine firmei Altacom, firma de top in domeniul meselor transformabile si extensibile. Puteti viziona cateva filmulete despre manevrabilitatea acestor mese aici. Daca doriti sa alegeti si scaune pentru aceasta masa, puteti incerca sa le gasiti aici.
Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M11 verniciato grafite goffrato la baza si W21 lemn rovere vecchio massiccio termotrattato.
Aflati mai multe pe www.mobiliani.ro
Din Gura in Gura