Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masa extensibila si transformabila Ulisse
Brand
Ulisse
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masa extensibila si transformabila Ulisse reprezinta echilibrul perfect intre marime si frumusetea designului, elemente care se regasesc la una dintre mesele cele mai apreciate. Ulise este o adevarata certitudine, fiind exceptionala atunci cand este combinata cu un decor modern. Reuseste sa scoata in evidenta chiar si un stil clasic, dar si sa devina protagonista in cadrul unui design industrial. Absolut perfecta pentru orice sufragerie, frumoasa si minimalista ca masuta de cafea, incapatoare ca masa de sufragerie.
Masa extensibila si transformabila Ulisse se transforma dintr-o minimalista masuta de cafea intr-o masa de sufragerie. Ea are baza din metal si mecanismul de ridicare cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 28 cm la 88 cm. Tablia poate fi din melamina, furniruita, din lemn sau efect mortar.  Masa se extinde foarte usor, avand un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil in nici o pozitie a mesei. Se poate extinde cu una sau doua extensii de cate 50 cm, care se pot depozita sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa. Roti pentru a facilita deplasarea longitudinala mascate in cele 2 traverse de sprijin.
Designul si productia acestei mese apartine firmei Altacom, firma de top in domeniul meselor transformabile si extensibile. Puteti viziona cateva filmulete despre manevrabilitatea acestor mese aici. Daca doriti sa alegeti si scaune pentru aceasta masa, puteti incerca sa le gasiti aici.
Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M11 verniciato grafite goffrato la baza si E08 efect mortar beton grigio scuro pentru tablie.
Mai multe aflati accesand site-ul www.mobiliani.ro
Din Gura in Gura