Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masa extensibila si transformabila Helios
Brand
Helios
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masa extensibila si transformabila Helios este una dintre cele mai noi mese din colectie. Este o masa cu tablia circulara, extrem de versatila in functionalitate si in estetica. Structura de baza din metal se incruciseaza cu tablia printr-un joc sugestiv de linii. Mecanismul este in mod special studiat pentru transformarea dintr-o seducatoare masuta de salon intr-o masa de pranz. Ea se extinde foarte confortabil si rapid pentru a putea gazdui oaspetii.
Masa extensibila si transformabila Helios se transforma dintr-o seducatoare masuta de cafea intr-o masa de sufragerie. Ea are baza din metal si mecanismul de ridicare cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 36 cm la 75 cm. Tablia poate fi din melamina, furniruita, sticla lucioasa sau mata, din ceramica lucioasa sau mata sau efect mortar. Masuta se extinde foarte usor prin doua extensii de tip carte de cate 30 cm, depozitate sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa (mai putin la ceramica, unde extensiile sunt din MDF asortat). Roti pentru a facilita deplasarea longitudinala mascate in picioare.
Designul si productia acestei mese apartine firmei Altacom, firma de top in domeniul meselor transformabile si extensibile. Puteti viziona cateva filmulete despre manevrabilitatea acestor mese aici. Daca doriti sa alegeti si scaune pentru aceasta masa, puteti incerca sa le gasiti aici.
Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M03 verniciato bianco opaco la baza si K05 ceramica bianco statuario venato lucido pentru tablie.
Puteti afla mai multe accesand www.mobiliani.ro
Din Gura in Gura